Over Best-Vlees

Wat voor vlees hebben we in de kuip

team best-vlees

Best-Vlees is een familiebedrijf in Vladslo gespecialiseerd in kwaliteitsvol runds- en kalfsvlees. Oprichter Peter Bouckaert stapte al op 16-jarige leeftijd in de vleesindustrie. Hij was oorspronkelijk actief in het slachthuis van zijn vader en grootvader, en leidt sinds 1998 zijn eigen vleesbedrijf. Ondertussen zijn ook zijn tweelingzonen Jérôme en Jean-Louis mee in het verhaal gestapt. Met een driekoppig team kopen we levende runderen en kalveren aan volgens een strenge selectieprocedure. Na het slachtproces versnijden we het vlees in onze eigen snijzaal.
Resultaat? Kwaliteitsvolle eindproducten en een sublieme smaak.

Traditie zit in ons bloed

Kwaliteit en traditie vormen de kernbegrippen van Best-Vlees. De familie Bouckaert is onlosmakelijk verbonden met vlees. De liefde voor het vak wordt al verschillende generaties van vader op zoon doorgegeven. Onze kennis hebben wij dan ook te danken aan onze ouders, grootouders en overgrootouders. Zo kunnen wij ondertussen rekenen op meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Het hele proces wordt nauwlettend opgevolgd in onze vleesversnijderij in Vladslo. Wij werken uitsluitend samen met topleveranciers, die zich dagelijks inzetten en hun dieren met de grootste zorg behandelen.

Vernieuwde versnijzaal

Onze versnijzaal en machines werden recent compleet vernieuwd. Zo kunnen wij 100% voldoen aan de juiste snit en verpakking op vraag van de klant. Met een eigen vloot aan koelwagens zorgen we er steeds voor dat alle leveringen perfect op tijd hun bestemming bereiken. Hygiëne en voedselveiligheid dragen wij bij elke stap in het proces hoog in het vaandel. Dagelijks versnijden en verpakken wij vlees van de beste kwaliteit. Een transparant en voortdurend gecontroleerd proces, zoals het hoort.