Werkwijze

Hoe gaan we te werk

01

Selectie runderen

Om te streven naar de kwaliteit die we wensen, zijn we zeer selectief bij het aankopen van onze levende runderen en kalveren. We werken uitsluitend met leveranciers die de dieren met veel zorg behandelen. De dieren worden geslacht in een kwaliteitsvol slachthuis, met de grootste aandacht voor hygiëne en voedselveiligheid.

02

Eigen versnijderij

Het vlees wordt verder verwerkt en versneden in onze eigen snijzaal. Onze totaal vernieuwde snijzaal, alsook al onze nieuwe machines staan garant voor een voortreffelijk eindproduct dat door geen enkele aanvraag gelimiteerd kan worden.

03

Eigen koeltransport

Wij brengen het eindproduct persoonlijk tot bij de klant. Onze compleet vernieuwde vloot koelwagens zorgt ervoor dat alle leveringen in de beste condities perfect op tijd geleverd worden!

04

Import & export

Invoer en uitvoer bieden voor ons een belangrijke wisselwerking. Wij zijn verantwoordelijk voor enerzijds de invoer van karkassen en vlees uit het buitenland en anderzijds voor de uitvoer van karkassen en ontbeend vlees. Zowel onze in- en uitvoer genieten een kwaliteitsgarantie.